Bag køkkenets egne italienske surdejsbrød
Med nye opskrifter, bagehacks og et nyt online bagekursus vejleder vi til bedre økologisk bagværk

04. maj 2023
Med nye opskrifter, bagehacks og et nyt online bagekursus vejleder vi til bedre økologisk bagværk
04. maj 2023
Vi går sommeren i møde, og derfor sætter vi fokus på økologisk italiensk surdejsbrød og -bagværk, der smager af sommer og fuldender sommerens menuer i de professionelle køkkener.
“Italiensk brød smager fuldstændig fantastisk. Vi vil gerne inspirere fagfolk til at blive fortrolige med håndværket bag italiensk surdejdsbrød og til at bage mere bagværk i de professionelle køkkener. Samtidig håber vi, at vi med vores sortiment af italiensk inspirerede økologiske meltyper og blandinger kan inspirere til at løfte økologiprocenten,”siger Lisbeth Wassmann Hjertebjerg, marketingschef for B2B hos Valsemøllen.
Sommerkampagnen sætter særligt fokus på de økologiske italiensk inspirerede produkter som fx Valsemøllens helblanding Øko Tosca Farina, der gør det nemt at bage rustikke italienske surdejsbrød med fantastisk smag, sprød skorpe og en flot åben krumme.
Vores ambition er, at kunderne lykkes med bagværket, hver gang. Derfor har vi udviklet ‘Bageunivers for fagfolk’, hvor man kan gå på opdagelse og få faglig inspiration, opskrifter, de vigtigste tips og hacks og spændende bagekurser. Med sommerens fokus på italiensk surdejsbrød tilbydes et nyt online bagekursus, hvor vores udviklingbager Erik trin for trin underviser i, hvordan man med én grunddej kan bage mange forskellige lækre økologiske italienske surdejsbrød.
Vi har udgivet 12 brødopskrifter på gode italienske kendinge som bl.a. filone, panini, focaccia, pane piatto, foglio og pizza. Surdejen til italienske brød er mere mild, end vi kender fra de nordiske surdejsbrød, så det passer godt til sommerens retter og menuer.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
Tlf: 76103300