Mindre kød på grillen denne sommer

Grillmad er ofte ensbetydende med store bøffer, pølser og andet kød, men hvorfor gå på kompromis med traditionerne, selvom man gerne vil spise mere klimavenligt?

Grillmad er ofte ensbetydende med store bøffer, pølser og andet kød, men hvorfor gå på kompromis med traditionerne, selvom man gerne vil spise mere klimavenligt?

 

Der er samtidig også flere gæster, der efterspørger de kødfrie alternativer, når der er grillfester med catering, og grillmesteren kan godt blive sat på prøve, hvis han gerne vil tilbyde noget godt, der ikke blot er fra salatbuffeten ved tilbehøret.

Hos The Vegetarian Butcher mener de, at alle skal have lov at nyde en traditionsrig grillmenu – også selvom man vil spise plantebaseret. Porteføljen består af forskelligt planteprotein, der er skabt for at minde så meget om den ægte vare, at selv kødelskere vil kunne lide det veganske alternativ. Det gør det derfor nemt at vælge kødfrit uden at føle afsavn eller føle sig udenfor, ved at man stadig kan nyde f.eks. en saftig burger eller sprød kyllingeburger.

 

Nu hvor grillsæsonen er over os, så er der samlet en række opskrifter, hvor du kan lave klassiske serveringer for alle – uden at nogen vil føle afsavn! Vi smider burgere, grillspyd og pizza på grillen og serverer saftig, smagfuld og mere klimavenlig mad på din tallerken. Præcis som du vil forvente af en god omgang barbecue. Og så kræver det desuden ikke en alternativ tilberedningsmetode sammenlignet med de ægte bøffer, hvilket gør det nemt for grillmesteren.

 

Download folderen her: 9 grønne grillopskrifter til catering

 

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Unilever Food Solutions

Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
Tlf: 43284100

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.