Friske og sprøde opskrifter til sommeren!
Hos Good Food Group elsker vi at inspirere til nye og spændende retter.
23. maj 2024
Forkæl jeres gæster med sommerens smage, ved at bruge sæsonens friske frugter og grøntsager på nye og spændende måder. I juni og juli er det ideelt at inkludere friske gulerødder, agurker, asparges, radiser, tomater, vindruer, jordbær og boysenbær i dine retter.
Få inspiration til din sommermenu her
Hotdog med solbær-ketchup
En grønnere version af den klassiske hotdog, hvor pølsen er erstattet med en bagt snackgulerod krydret med fennikelfrø og røget paprika. Den er samtidig smagsoptimeret med en sød solbær-ketchup, en krydret salsa på grillede oliven og grillede peberfrugter.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
Tlf: 75711800