Paneret Isingfilet – glutenfri!

Et smagfuldt alternativ til traditionelle rødspættefileter

14. marts 2024

Royal Greenland lancerer nu sprøde og smagfulde panerede isingfileter i glutenfri panering (Indeholder 60% fisk). Paneringen består af rismel, kikærtemel, majsmel og boghvedemel.

Vælg mellem panerede isingfileter på 70-100g eller panerede isingfileter på 100-130g.

Denne nyhed er fint et svar på den stigende efterspørgsel efter kvalitets-glutenfrie alternativer. Derudover indeholder paneringen heller ikke æg og mælk, hvilket gør isingfileterne til et oplagt valg for dem med denne fødevareintolerancer.

De panerede isingfileter er lette at anvende, da fileterne er klar til tilberedning direkte fra frost. Det betyder derfor ingen spild.

Tilpasset Det Travle Køkken

Isingfileterne er forstegte og klar til at blive færdigtilberedt i ovnen direkte fra frost på kun ca. 15 min v. 200 C. Denne nemme tilberedning sikrer, at de enkelt kan integreres i ethvert køkken.

Forpligtelse til Bæredygtighed

Fileterne indeholder 60% ising, som er MSC-certificeret, hvilket betyder, at fisken er fanget bæredygtigt og miljørigtigt. Vores forpligtelse til bæredygtighed afspejles derfor i hver eneste filet, hvilket giver dig og dine kunder en smag af ansvarlighed.

Praktisk Emballage

Pakket i poser á 2.500g, med 2 x 2.500g per karton, gør det enkelt og økonomisk for køkkenet kun at tage det ud af fryseren som skal anvendes.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.