Inspiration til sommerens bagværk til bagerierne og de professionelle køkkener
Bliv klar til sommerens kommende sæson med Valsemøllens nye sommerkampagne til professionelle.


24. april 2024
Bliv klar til sommerens kommende sæson med Valsemøllens nye sommerkampagne til professionelle.
24. april 2024
Bliv klar til sommerens kommende sæson med Valsemøllens nye sommerkampagne til professionelle.
Vores udviklingsbagere har haft travlt med at udvikle nye opskrifter og inspiration, med fokus på sommerens buffet ude i de professionelle køkkener.
I år taler sommerkampagnen ind i et inspirerende udvalg af lækkert surdejs bagværk med afsæt i vores nyhed ”Ferment – Aktiv surdej”, der giver det lækre surdejsbagværk, nemt og hurtigt.
Se vores sommerkampagne til professionelle: https://www.valsemollen.com/foodservice/bageunivers/sommerens-bagvaerk/
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
Tlf: 76103300