Hvedebrød – bagt på dansk mel

Hvedebrød med en skøn surdejssmag og en stærk fortælling

28. juli 2023

hvedebrød bagt på dansk mel

Vores udviklingsbagere har udviklet opskrifter på lækre hvedebrød med en skøn surdejssmag og en stærk fortælling.’

Dyrket, høstet og malet i Danmark

Det gode bagværk handler ikke kun om god smag og høj kvalitet. 
For os handler det også om god samvittighed. Derfor dyrker, høster og maler vi vores korn i Danmark. Kornet dyrkes af udvalgte danske landmænd, der vægter både faglighed og omtanke for omgivelserne. 
Så du kan bage med dansk mel af høj kvalitet.
 
Dansk NaturAks® er et kvalitetsstempel fra Valsemøllen til fagfolk 
i bageri og køkken. Det er din garanti for, at kornet er dyrket, høstet og malet i Danmark – uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler som round-up. Vi formaler kornet CO2e neutralt på vores danske møller via grøn energi og klimakompensation.​​​​​​​​​​​​​​

3 gode grunde til at vælge dansk mel

1. Den gode smag fra korn af allerhøjeste kvalitet, dyrket og høstet af danske landmænd.

2. CO2e neutralt formalet på en af vores tre danske møller via grøn energi og klimakompensation.

3. Kortest mulig vej fra mark over mølle til dit bageri og køkken. 

Stort udvalg af dansk mel TIL FAGFOLK I BAGERI OG KØKKEN

Det gode bagværk kræver de bedste råvarer. Med vores brede udvalg af dansk mel får du sikret bagestærkt og gennemtestet mel og blandinger, der sikrer gode bagerutiner og lækkert, vellykket bagværk – hver gang. Det er produkter af allerhøjeste kvalitet, så du kan dyrke håndværket og den gode smag. 

Find flere gode opskrifter på hvedebrød bagt på dansk mel

Se mere her

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Valsemøllen

Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
Tlf: 76103300

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.