Hvedebrød – bagt på dansk mel
Hvedebrød med en skøn surdejssmag og en stærk fortælling


28. juli 2023
Hvedebrød med en skøn surdejssmag og en stærk fortælling
28. juli 2023
Vores udviklingsbagere har udviklet opskrifter på lækre hvedebrød med en skøn surdejssmag og en stærk fortælling.’
Det gode bagværk handler ikke kun om god smag og høj kvalitet.
For os handler det også om god samvittighed. Derfor dyrker, høster og maler vi vores korn i Danmark. Kornet dyrkes af udvalgte danske landmænd, der vægter både faglighed og omtanke for omgivelserne.
Så du kan bage med dansk mel af høj kvalitet.
Dansk NaturAks® er et kvalitetsstempel fra Valsemøllen til fagfolk
i bageri og køkken. Det er din garanti for, at kornet er dyrket, høstet og malet i Danmark – uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler som round-up. Vi formaler kornet CO2e neutralt på vores danske møller via grøn energi og klimakompensation.
Det gode bagværk kræver de bedste råvarer. Med vores brede udvalg af dansk mel får du sikret bagestærkt og gennemtestet mel og blandinger, der sikrer gode bagerutiner og lækkert, vellykket bagværk – hver gang. Det er produkter af allerhøjeste kvalitet, så du kan dyrke håndværket og den gode smag.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
Tlf: 76103300