Bliv klar til grillsæsonen!
Skyd sommersæsonen igang og indfør en ugentlig grilldag, som helt sikkert vil gøre dine gæster glade
23. april 2024
Skyd sommersæsonen i gang og indfør en ugentlig grilldag, som helt sikkert vil gøre dine gæster glade. Der er masser af muligheder, og her får du et lille udpluk til inspiration.
Chipotle og ahornsirup marineret kamfilet med grillet aubergine og peberfrugt, chimichurri og fetaost
Den populære chipotle tilføjer kødet et pikant og en anelse røget chili-strejf, som komplimenteres på bedste vis af den fyldige sødme fra ahornsirup. Kamfileten tilhører vores Tender Pork serie, som er kød tilsat en smagsneutral lage, der holder kødet saftigt og mørt, også selvom det holdes varmt over længere tid.
Find opskriften her
Ølmarinerede grillkøller med melonsalat, mynte og pistacienødder
Du kan også servere grillkøller skåret af dansk skinkeskank med ølmarinade. Ved tilberedning trækker kødet sig sammen, så benet fritlægges, og du kan f.eks. servere dem som her med en lækker, sommerlig melonsalat.
Pølser med jalapeños og cheddar hotdogs med spidskål-koriandersalat, salatløg og krydderketchup
I modsætning til de klassiske hotdogpølser er de ferske pølser ikke kogt eller røget og skal derfor altid gennemsteges, men samtidig gør det pølsen ekstra saftig, når den krydrede fars i pølsen, tilberedes. Servér f.eks. med spidskål-koriandersalat, salatløg og krydderketchup, men hvis du ønsker at servere noget andet end hotdogs, kan en krydret polenta, der også vendes på grillen, være et spændende nyt tilbehør til pølsen.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919