Bagetips til en sprød og saftig sommer med ”Ferment – Aktiv surdej”
Valsemøllens bagere har udviklet en række opskrifter på sommerens lækre brød med afsæt i ”Ferment".
24. maj 2024
Valsemøllens bagere har udviklet en række opskrifter på sommerens lækre brød med afsæt i ”Ferment – Aktiv surdej”, der giver en bageklar surdej på 15-30 minutter.
I Valsemøllens sommerunivers får du inspiration til retter og bagværk, som du nemt kan variere i den skønne, lyse sommertid. Du finder naturligvis også masser af økologiske opskrifter.
Bag f.eks. koldhævede surdejsbaguetter med saftig krumme og sprød skorpe, svampet foccacia og madbrød med masser af sommersmag. Du får også grundopskriften på den italienske surdejspizzabund, Pane Piatto, der også kan bruges til f.eks. sandwichbrød, naanbrød og minipizzaer. Ikke at forglemme luftige pølsebrød og burgerboller!
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
Tlf: 76103300