Valsemøllen – 125 år med udvikling. Valsemøllen er bygget på 125 års stolte mølletraditioner og godt håndværk.
Valsemøllen er bygget på 125 års stolte mølletraditioner og godt håndværk.
09. februar 2024
Vi ved, at faglighed og erfaring betyder noget. Når du vælger som Valsemøllen din samarbejdspartner, får du derfor mulighed for professionel sparring på den gode smag og det gode bagværk – fagfolk til fagfolk.
Lad os være din faglige sparringspartner i køkkenet og bageriet. Vi arbejder hver dag på at udvikle de bedste produkter til dig, så vi kan være sammen om det gode bagværk – fagfolk til fagfolk.
– en vigtig del af dansk madkultur
I takt med at vores brødkultur forandrer sig, udvikler vi hele tiden nye, innovative produkter og opskrifter til dig, der arbejder i et professionelt bageri eller køkken. Flere og flere danskere vil gerne spise mere plantebaseret, og her er det oplagt at lade det gode hjemmebagte brød fylde og mætte, så vi får flere kerner, frø og fuldkorn ind i maden. Vi bakker op om bagerhåndværket og sponsorerer bl.a. Danmarks Bedste Brød og andre projekter, der udbreder kendskabet til branchen og håndværket.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
Tlf: 76103300