Stillehavskulmule – naturelle tern og paneret portion

Sprødbagt eller naturel i tern

04. marts 2024

Smagen af stillehavskulmule sammenlignes ofte med torsk eller kuller, da de tilhører samme fiskefamilie.

Kulmule er en fantastisk spisefisk. Efter tilberedning ses kødet tydeligt i fine store flager.

Stillehavskulmulen er MSC-certificeret fra bæredygtigt og miljørigtigt fiskeri – og er, som altid, fanget uden bomtrawl.

Stillehavskulmulen findes i en sprødbagt udgave og naturel i tern.

Den panerede stillehavskulmule på 120g har en sprød og knasende overflade, som holder på saften og smagen fra kødet. Den skønne og sprøde smag fra den fine batter/dej komplimenterer kødets naturlige og milde smag rigtig godt (54% fisk). Perfekt til mange typer af serveringer; på buffet, portionsanretninger eller take-away.
Kulmulen er forstegt; tilberedes direkte fra frost; i ovn (20 min. v. 200C). Hurtig og enkel håndtering.​

Tern på 7g af stillehavskulmule giver mange anvendelsesmuligheder i køkkenet. Anvend dem i diverse supper og gratiner. Nemt at dosere uden spild. De er klar til brug direkte fra frost.​

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.