Royal Greenlands canadiske hummer fra de rene, kolde farvande ud for Newfoundlands kyst er en eksklusiv delikatesse i både udseende, størrelse og smag.

Hel, kogt canadisk hummer fra Newfoundland

03. marts 2020

Royal Greenlands canadiske hummer fra de rene, kolde farvande ud for Newfoundlands kyst er en eksklusiv delikatesse i både udseende, størrelse og smag.

Den kogte hummers flotte røde skal, de spektakulære store kløer og det lækre hvide kød, som har en mild og let sødlig smag, gør hummeren til en stor spiseoplevelse.

Langs Newfoundlands kyst findes en sund og bæredygtig bestand af store, flotte hummere. Hos Royal Greenland fisker vi udelukkende “hard shell” hummere, hvor kødet er mere fast end kødet fra en ”soft shell” hummer. “Hard shell” hummere anses også for at være den mest smagfulde.

Hummerne koges til perfektion, så kødets høje kvalitet bevares, hvorefter de hurtigt indfryses. Hummerne er dermed klar til servering efter optøning.

Den kogte hele hummer er en luksuriøs anretning. Det friske, hvide og milde hummerkød i kløerne og halen er lækkert sammen med lime og citron, eller hvidløg og urter som f.eks. timian og persille. Canadisk hummer kan serveres varm eller kold og får altid retten eller buffeten til at se helt unik og enestående ud.

Optø hummeren i køleskab. Flæk hummeren ved at stikke en kniv ind i krydset mellem hovedet og kroppen, startende med hovedet, herefter kroppen og til sidst halen. Påfør et mix af smeltet smør og hvidløg på hver halvdel af hummeren og grill indtil de er gyldne, ca. 3 min.
TIP!

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.