Plantebaserede burgerfavoritter – uden kompromis
Endelig et reelt alternativ til burgerbøffen - som både veganere og kødelskere vil hungre efter!

24. marts 2022
Endelig et reelt alternativ til burgerbøffen - som både veganere og kødelskere vil hungre efter!
24. marts 2022
Varemærket The Vegetarian Butcher har en mission: alle skal kunne nyde et plantebaseret og klimavenligt måltid uden kompromis! Og måden de gør det på, er ved at ”hacke” kødfavoritter, så planteproteinet både minder om den ægte vare i smag, konsistens og udseende. De eksisterende varianter høster stor ros i branchen og hos gæsterne – og nu udvides sortimentet med to veganske burgerbøffer: Raw NoBeef Burger og Crispy NoChicken Burger.
Raw NoBeef Burger er en vegansk premium bøf baseret på soja, hvor smag, tekstur og bid er i højsædet. Den 2,1 cm høje bøf får den klassiske sprøde stegeskorpe og den flotte pink farve i midten. Og så smager den virkelig godt! Savner du derimod et alternativ til en sprød kyllingeburger? Så kan du stoppe jagten her! Crispy NoChicken Burger er også vegansk, men smager fuldstændig som kylling. Den får sit sprøde bid fra majs og er både mør og saftig inden i. Flere burgerbarer har allerede taget deres kyllingeburger helt af menuen og serverer nu kun med denne bøf til stor begejstring for alle kunder – både veganere og kødspisere!
Begge varianter er selvfølgelig oplagt i en burger, men hvorfor ikke bruge Raw NoBeef Burger som en vegansk pariserbøf eller hakkebøf? Eller Crispy NoChicken Burger i en sandwich eller skåret i slices i en salat? Det er en nem måde at tilføje proteiner og mæthed – uden at servere animalsk protein.
Læs mere om serien og find masser af inspiration og opskrifter på unileverfoodsolutions.dk.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
Tlf: 43284100