Paulig PRO lancerer nye “smarte” snacks til out-of-home branchen
En skræddersyet signatursnack er, hvad Paulig PRO præsterer med lanceringen af de nye og innovative
13. april 2023
Snacking er en voksende forretningstendens blandt madprofessionelle, som laver egne snacks, der matcher gæsters behov for retter som pengepungen kan klare. Med Santa Marias Snack Bases mødes denne trend og behov i OOH-markedet og samtidig med det er det nemt og smart at tilberede.
Santa Maria Snack Bases findes i to varianter: Majschipsene, som er genkendelige, knasende og sprøde. Linsechipsene er bølgede, luftige og sprøde. Fælles for begge er, at de er veganske og glutenfri.
Både Corn Cones og Lentil Waves kan serveres som en barsnack, sideret, som topping, med dip eller endda som en del af en ret som fx Caesar salad, suppe eller burger. Og idet begge varianter er veganske og glutenfri kan nær ved alle gæster være potentielle købere.
Snacksne kan genvarmes i microbølgeovn eller holdes lune under en varmelampe. Pak snacksne separat til take away. Papir og pap er at foretrække over plastik.
Santa Maria Snack Bases kan bestilles hos din grossist til levering fra d. 31. marts 2023.
Snacksne er nemme at opbevare, tilberede, servere og så kan du krydre lige som du har lyst!
Smart opbevaring
Snacksne udvider sig ved tilberedning, så derfor sparer du en masse plads i opbevaring – ingen transport af luft, og produkterne har to års holdbarhed.
Smart tilberedning
Corn Cones skal tilberedes i 25-60 sekunder og Lentil Waves i 10-15 sekunder. Snacksne skal friteres i 180-200°C varm olie og kort afdryppes, inden de vendes i krydderier.
Smart tilsmagning
Du skal krydre med det samme efter en kort afdrypning. Brug så findelt krydderi som muligt, så sidder det bedst fast på snacken.
Smart servering
Serveres som en signatursnack, som kun kan fås fra dit køkken. Kan laves om morgenen inden service og serveres over hele dagen.
Den perfekte barsnack.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Santa Maria
Ringager 2A
2605 Brøndby
Danmark
Tlf: 43967900