X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

På mindre end et minut har du færdigtilberedte, serveringsklare og sprøde Corn Cones eller Lentil Waves, der krydret med dit valg af krydderi –gør smag og oplevelse unik for dine gæster.

Snacking er en voksende forretningstendens blandt madprofessionelle, som laver egne snacks, der matcher gæsters behov for retter som pengepungen kan klare. Med Santa Marias Snack Bases mødes denne trend og behov i OOH-markedet og samtidig med det er det nemt og smart at tilberede.

Santa Maria Snack Bases findes i to varianter: Majschipsene, som er genkendelige, knasende og sprøde. Linsechipsene er bølgede, luftige og sprøde. Fælles for begge er, at de er veganske og glutenfri. ​​​​​​​​​​​​​​

Snacksne er nemme at opbevare, tilberede, servere og så kan du krydre lige som du har lyst!

Fordele ved Santa Marias Snack Bases

Smart opbevaring
Snacksne udvider sig ved tilberedning, så derfor sparer du en masse plads i opbevaring – ingen transport af luft, og produkterne har to års holdbarhed.

Smart tilberedning
Corn Cones skal tilberedes i 25-60 sekunder og Lentil Waves i 10-15 sekunder. Snacksne skal friteres i 180-200°C varm olie og kort afdryppes, inden de vendes i krydderier.

Smart tilsmagning
Du skal krydre med det samme efter en kort afdrypning. Brug så findelt krydderi som muligt, så sidder det bedst fast på snacken.

Smart servering
​​​​​​​Serveres som en signatursnack, som kun kan fås fra dit køkken. Kan laves om morgenen inden service og serveres over hele dagen.

Brug de to varianter som en sideret eller som topping.

Veganske og glutenfri - den perfekte barsnack, sideret eller topping

Både Corn Cones og Lentil Waves kan serveres som en barsnack, sideret, som topping, med dip eller endda som en del af en ret som fx Caesar salad, suppe eller burger. Og idet begge varianter er veganske og glutenfri kan nær ved alle gæster være potentielle købere.
​​​​​​​
Snacksne kan genvarmes i microbølgeovn eller holdes lune under en varmelampe. Pak snacksne separat til take away. Papir og pap er at foretrække over plastik.

Santa Maria Snack Bases kan bestilles hos din grossist til levering fra d. 31. marts 2023.


Læs mere her

Den perfekte barsnack.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Santa Maria
Ringager 2A
2605 Brøndby
Danmark
43967900
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

26.03.2024

Månedens opskrift fra Kornets hus - Hveder

April månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad

25.03.2024

Nyhed! Mini Rustikke Kartoffelstykker Mix

Med vores nye mixkasse er der morgenbrød til enhver smag

25.03.2024

Nye Burgerboller med masser af smag

Forkæl dine gæster med vores nye burgerboller, der er udviklet med fokus på tidens trends

21.03.2024

Nyhed! Smørbagte snurrer

Forkæl dine gæster med vores nye Kanel- og Kardemommesnurrer, der er bagt udelukkende på smør.

14.03.2024

Paneret Isingfilet – glutenfri!

Et smagfuldt alternativ til traditionelle rødspættefileter

14.03.2024

Grønlandske torskeloins

Fra skånsomt, kystnært fiskeri hvor torsken fanges med garn eller line

11.03.2024

Valsemøllen lancerer nyhed til fagfolk: ”ferment – aktiv surdej”

I forbindelse med fejringen af 125-års jubilæum, lancerer Valsemøllen melblandingen ”Ferment – Aktiv