Ny eksklusiv skinkeserie lavet af gris fodret med kastanjer

Delitaste lancerer ny serie af udsøgte salamier og serranoskinke af grise fordret med kastanjer.

03. juli 2024

Ny eksklusiv skinkeserie lavet af gris fodret med kastanjer

Delitaste lancerer en nye serie af udsøgte salamier og serranoskinke af grise fordret med galiciske kastanjer.​​​​​​​

Til dit særlige tapasbord eller når mere smag og selektiv kvalitet skal på bordet, tilbyder vi her fem nye udsøgte produkter af høj kvalitet. To sticks og to salamier med naturlig eller chorizo samt en modnet serrano skinke modnet. Opskriften bag det unikke ved disse produkter ligger i grisenes opvækst og fodring samt valg af racer.

Udvalgt svineracer for at lette fedtinfiltration

Takket være denne fedtinfiltration er Selecta-kød saftigere, smagfuldt og mere marmoreret, hvilket giver en mere intens smag og en mere mør og saftig konsistens.

Traditionel avl med høj dyrevelfærd

Grisene i Selecta-serien opdrættes i Galicien med al den omhu og opmærksomhed, som Corens landmænd yder, i fredelige og naturlige omgivelser – hvor de har berigelse- og helt fri for stress, hvilket gavner det endelige produkt fra Galicia.

Fodring baseret på galiciske kastanjer

Grisene nyder godt af et helt naturligt foder baseret på galiciske kastanjer, ligesom det bringer traditionen fra Galicien tilbage.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Delitaste

Vestre Kirkevej 13-19
4000 Roskilde
Danmark
Tlf: 33233294

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.