Kalkunfrikadeller med gulerod og persille: Ny, forbedret recept

Ny, forbedret recept

02. marts 2022

Vores nøglehulsmærkede frikadeller af hakket kalkunkød krydret med bl.a. gulerod og persille har fået ny, forbedret recept. Det har givet frikadellerne et fint løft på både smag, udseende og kødprocent.

  • – Ny krydderiblanding tilføjet
  • – Gulerod er mere finthakket
  • – Forhøjet kødprocent – 6%
  • – Mere hjemmelavet form og udseende

Kalkunfrikadellerne er stadig nemme at dosere og lige til at varme direkte fra frost på pande eller i ovn. Et let og fedtfattigt alternativ til den klassiske frikadelle.

Servér f.eks. kalkunfrikadellerne med bagt squash og salviedip. Se opskriften her.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.