Cecina med parmesan og ristede pinjekerner
Den møreste oplevelse på en simpel måde.
01. oktober 2024
Cecina er Spaniens svar på parmaskinke. Vores cecina er tørret okseindelår af høj kvalitet fra Astorga i distriktet León fremstillet af hele 180 g oksekød pr. 100 g færdigvare.
INSPIRATION – Pinjekernerne ristes på panden ved svag varme til de er gyldne. Cecinaen serveres i meget tynde skiver og anrettes med lidt olivenolie, revet parmesan eller gorgonzola samt pinjekerner på.
For flere oplysninger
Ring til en af vores Key Account Managers:
VEST: John Dam, mobil: 28 44 25 74 / Per Bentzen 51 22 63 36 / ØST: Søren Bruhn 27 12 81 82
Besøg også vores hjemmesider
Cecina er Spaniens svar på parmaskinke
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Delitaste
Vestre Kirkevej 13-19
4000 Roskilde
Danmark
Tlf: 33233294