Cecina med parmesan og ristede pinjekerner

Den møreste oplevelse på en simpel måde.

01. oktober 2024

Cecina med parmesan og ristede pinjekerner

Cecina er Spaniens svar på parmaskinke. Vores cecina er tørret okseindelår af høj kvalitet fra Astorga i distriktet León fremstillet af hele 180 g oksekød pr. 100 g færdigvare.

INSPIRATION – Pinjekernerne ristes på panden ved svag varme til de er gyldne. Cecinaen serveres i meget tynde skiver og anrettes med lidt olivenolie, revet parmesan eller gorgonzola samt pinjekerner på.

 

For flere oplysninger

Ring til en af vores Key Account Managers:

VEST: John Dam, mobil: 28 44 25 74 / Per Bentzen 51 22 63 36 / ØST: Søren Bruhn 27 12 81 82

 

Besøg også vores hjemmesider

WWW.STRYHNSFODSERVICE.DK / WWW.DELITASTE.DK

Cecina er Spaniens svar på parmaskinke

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Delitaste

Vestre Kirkevej 13-19
4000 Roskilde
Danmark
Tlf: 33233294

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.