X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Koryfé tager udgangspunkt i en af Sveriges mest populære oste, hushållsosten, og bygger videre på den runde og imødekommende skæreost med lidt mere af det hele. Arla Pros mejerister på Östersund Mejeri har kælet for hver eneste detalje i produktionen og skabt en velafbalanceret, smagsrig, blid og kærlig morgenost til osteelskere med sans for detaljen. Koryfé stræber efter at finde balancepunktet mellem en fast skærbar konsistens, en frodig fedme, der smelter cremet i munden, og en saltning, som er så præcis, at det giver plads i smagsbilledet til ostens forfriskende syrlighed og delikate aromatiske spil mellem blomster og smør.


Kongstanke bag osten: At hylde den svenske nationalost, hushållsosten, ved at optimere alle elementer i produktionen til en velafstemt nyfortolkning.


Ostens navn: Inspirationsforlægget, hushållosten, er et ægte svensk ostekoryfæ – fra græsk koryphaios, som betyder ‘fører’.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

26.03.2024

Månedens opskrift fra Kornets hus - Hveder

April månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad

25.03.2024

Nyhed! Mini Rustikke Kartoffelstykker Mix

Med vores nye mixkasse er der morgenbrød til enhver smag

25.03.2024

Nye Burgerboller med masser af smag

Forkæl dine gæster med vores nye burgerboller, der er udviklet med fokus på tidens trends

21.03.2024

Nyhed! Smørbagte snurrer

Forkæl dine gæster med vores nye Kanel- og Kardemommesnurrer, der er bagt udelukkende på smør.

14.03.2024

Paneret Isingfilet – glutenfri!

Et smagfuldt alternativ til traditionelle rødspættefileter

14.03.2024

Grønlandske torskeloins

Fra skånsomt, kystnært fiskeri hvor torsken fanges med garn eller line

11.03.2024

Valsemøllen lancerer nyhed til fagfolk: ”ferment – aktiv surdej”

I forbindelse med fejringen af 125-års jubilæum, lancerer Valsemøllen melblandingen ”Ferment – Aktiv