X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Det er helt NATURLI´

Som del af en stor international koncern har Orkla Danmark fokus på bæredygtige produkter. Vi ved, hvilke tendenser og trends, der rører sig, og hvad det betyder for dit køkken. NATURLI’ er 100% plantebaseret, og det er et stærkt brand med et bredt sortiment, som hele tiden udvikler sig.

Mere end 30 års passion for plantebaseret kost gør NATURLI´ til pioner i det bæredygtige køkken

Det grønne køkken spirer og gror og har for længst slået rødder på mange spisesteder i Danmark. Efterspørgslen på plantebaseret mad er ikke opstået, fordi danskerne er blevet veganere, vegetarer eller fleksitarer overnight, men fordi flere og flere har forstået og modtaget budskabet om, at vi hver især kan gøre en vigtig forskel ved at spise klimavenligt en eller flere gange om ugen.

NATURLI`s brede sortiment inkluderer både økologiske og nøglehulsmærkede varianter og er nemme at arbejde med. Både hvis du skal lave plantebaseret mad til flere tusinde hoveder, eller hvis du skal servicere et selskab med delte præferencer for eller mod kød. Produkterne er alle løsfrosne og i praktiske foodservice forpakninger, så du let kan undgå madspild.

​​​​​​​Selvfølgelig kan du bruge plantebaserede produkter som en stedfortræder for kød. Men det er mere interessant at bruge NATURLI`s produkter som en råvare, og på den måde bruge sin viden og fantasi til at udvikle nye retter med nye smags- og sanseindtryk. Det er en ny verden, der åbner sig.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

05.11.2024

Har du styr på julens bagværk?

Den er go’ nok! Julen står for døren, og før man ved af det, kimer det til julefest og julebag.

05.11.2024

Nye plantebaserede serveringer til sæsonen

– til dig, der skaber madoplevelser hver dag.

05.11.2024

Skab nye smagsoplevelser med ribs, tyttebær og kirsebærsauce

I jeres professionelle køkken er ribs, tyttebær og kirsebærsauce fantastiske ingredienser.

05.11.2024

Hvordan lyder bæredygtighed i dine ører?

Hør podcast-serien ’Til Bords’ om bæredygtighed i køkkenet og få konkrete råd, du kan bruge i hver

28.10.2024

En plan for klimaindsatsen

Hvordan kan fødevareindustrien tage ansvar for klimaforandringerne og gøre en positiv forskel?

01.10.2024

Hold fingeren på bagepulsen med Valsemøllen!

Opdag de nyeste trends inden for bagning og de hotteste tendenser på sociale medier.

23.09.2024

On Trend Menus 2024

Få de nyeste trends inden for foodservice samt inspiration og opskrifter til at implementere dem!

23.09.2024

Grab & Go - Mad på farten

Mangler du inspiration til mad på farten? Så læs den nye folder med opskrifter og idéer til Grab&Go!