Den helt rigtige surdej er vejen til det gode rugbrød. Vores rugsurdej er vores stolthed og en bagetradition, der bliver ved med at fungere.  Det giver brødene smag og karakter. ​​​​​​​
Det kræver evner og viden at vurdere, hvornår en surdej er på sit bedste stadie, og det er den viden, der gør Kohbergs brød til noget helt unikt. Vores bagere passer og plejer surdejen hver eneste dag, så vi kan blive ved med at bage godt rugbrød.
Vores rugbrød ville ikke smage, som det gør uden vores kompetente faglærte bagere. Vores bagere kender råvarerne godt og tager den tid, der er nødvendig, så vi altid kan levere en ensartet kvalitet. Det kræver mennesker fremfor maskiner at bage virkelig godt brød, og det er kærligheden til det gode håndværk, som er hele vores omdrejningspunkt.
Mangler du inspiration til dine serveringer? Se nogle af vores lækre smørrebrødsanretninger, hvor det klassiske er skiftet ud med nye, spændende smagsoplevelser:
Inspiration til lækre rugbrødsanretninger – Out of Home (B2B)
Har du spørgsmål til indholdet?
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Kohberg Bakery Group
Kernesvinget 1
6392 Bolderslev
Danmark
Tlf: +45 73 64 64 00