5 fordele ved plantebaseret kost

Vi giver dig her de 5 største fordele ved at spise mere plantebaseret.

5 fordele ved plantebaseret kost

Der er mange fordele ved at vælge en mere plantebaseret kost, og vi har samlet de 5 væsentligste her:

  1. Du behøver ikke lave særskilte retter til vegetarerne.
  2. Grønt er billigere end kød. Bruger du planteprotein behøver du typisk ikke bruger så store mængder som konventionelt kød, da det nemt suppleres op med eksempletvis revet grønt. Typisk er der heller ikke så stort svind under tilberedning af planteprotein som ved eksempelvis hakket oksekød, så kiloprisen på det tilberedte produkt er væsentlig lavere.
  3. Et positivt indspark på Co2-regnskabet.
  4. Godt for sundheden.
  5. Du kan både prøve nye retter og konvertere kendte klassikere til en kødfri version med brug af planteprotein.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Unilever Food Solutions

Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
Tlf: 43284100

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.