BAG SPRØDE PIZZABUNDE MED FLOTTE LUFTHULLER

Den gode smag og de stolte møllertraditioner er grundstenen. Hele vejen fra landmanden i marken til mølleren i møllen og udviklingsbageren i bageriet, er alle dygtige håndværkere med en dedikation til kvalitet. Vi arbejder hver dag på at udvikle innovative og inspirerende produkter og opskrifter til dig, der værdsætter faglighed, god smag og omtanke for miljøet.

Med mere end 100 års erfaring i at formale de allerbedste melkvaliteter til professionelle, ved vi hvad der skal til for at skabe det allerbedste bagværk.

Vi har samlet opskrifter og inspiration til at hjælpe dig med at mestre kunsten bag ægte italiensk pizza.

Gå til Valsemøllens Pizzaunivers

Har du spørgsmål til temaet?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til temaet, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Skriv en e-mail
Besøg websitet

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.