Fremgangsmetode

Udskriv

Antal

7 stk. rugbrød

Fremgangsmåde

Alle ingredienser hældes i æltekar el. rørekedel med spartel.

Dejtemperatur:28-30°C
Æltetid:10 min. langsomt
Liggetid:30 min.
Dejvægt:1.100 g
Form:1.8 L. Rugbrødsform.
Hævetid:ca. 45-50 min.
Bagetemperatur (vejl.):Indsættes ved 250°C faldende til 180°C med damp.
Bagetid (vejl.):Ca. 50-55 min.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.