Fremgangsmetode

Udskriv

Antal

Ca. 10 stk. rugbrød

Fremgangsmåde

Lav iblødsætningen dagen før.

Alle ingredienser hældes i æltekar el. rørekedel med spartel.

Dejtemperatur:28-30°C
Æltetid:15 min. langsomt
Liggetid:30 min.
Dejvægt:1.100 g
Form :Aluform
Hævetid:40-45 min.
Bagetemperatur (vejl.):Sæt ind ved 250°C, faldende til 180°C. Damp ved indsætning i ovn.
Bagetid (vejl.):Ca. 55-60 min. (kernetemp. min. 96°C)

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Iblødsætning

Opskrift

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.