Varm frikadeller og damp bao efter anvisning. Snit spidskålen fint på et mandolinjern og snit gulerødderne julienne. Vend nænsomt spidskål og gulerødder sammen med citronsaft, olivenolie og hvidløg og smag til med salt og peber. Fjern kernerne i midten af agurken og skær den i små tern. Vend alle ingredienser til tzatziki sammen og smag til med salt og peber. Fyld hver bao med kålsalat og en frikadelle. Top med en skefuld tzatziki og pynt med ærteskud og spirer. Servér baos i portionsskåle med en ekstra lun frikadelle ved siden af.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.