Sådan tilbereder du retten:
Skær skalotteløg tyndt. Vend dem i hvedemel og fritér i rapsolie ved 160 °C, til de er gyldenbrune.
Bland mayonnaise sammen med sennep og timian. Smag til med salt og peber. Skær kinaradise og æbler i små firkanter. Hak skalotteløg fint. Blend sammen med olivenolie, citronsaft, revet citronskal og timian. Smag til med salt og peber. Rist pølsebrød i ovn ved 180 °C i 5 minutter. Steg pølserne på en pande i ca. 10 minutter, eller indtil de er gennemstegt og har en brunlig grilloverflade. Anret pølser i varme pølsebrød toppet med sennepsmayonnaise, æble-relish og ristede løg. Drys med kværnet sort peber og timian. Servér straks.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.