Skær tomater i store tern og kom dem i en ildfast form. Hak hvidløg og chili groft og kom i formen sammen med olivenolie. Tilbered i ovn cirka 30 minutter. Skær bladselleri i tynde skiver. Kom bladselleri, sherry-eddike, sukker, vand, flåede tomater, salt og peber i en gryde sammen med tomaterne fra ovnen og blend med en stavblender indtil ønsket konsistens. Lad det simre ved svag varme.
Riv hvidløg og skal fra citron. Bland sammen med tørret oregano. Kom hvidløgsblandingen i en varm stegepande med olivenolie. Kom kødboller og melboller i stegepanden og steg i cirka 10 -15 minutter.
Anret suppe med kød- og melboller i portionsskåle. Pynt af med friskkværnet sort peber og oregano og servér straks.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.