Fremgangsmetode

Udskriv

Klassisk Wienerstang med nougat og marcipan

Den færdigbagte og varme wienerstang drysses håndrundet med revet nougat og marcipan

 

Klassisk Wienerstang med æblekompot og kanel

Wienerstangen bages knap færdig (ca. 18 min.). Tages forsigtigt ud af ovnen og en stribe æblegrød lægges ned i midten af wienerstangen. Drys med kanel og brun farin. 

Sæt den tilbage i ovnen og bag den færdig (ca. 5 min.).

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Kohberg Bakery Group A/S
Kernesvinget
6392 Bolderslev
Danmark
4573646400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Klassisk Wienerstang med nougat og marcipan

Klassisk Wienerstang med æblekompot og kanel

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.