Fremgangsmetode

Udskriv

Start med at stege andebryst ved svag varme med skindsiden nedad. (ca. 5 min.) Krydr dernæst andebryst med salt og peber og steg det færdigt i ovnen ved 225 grader i ca. 20 min. til kernetemperatur på ca. 58-60 grader. Lad det trække i ca. 15 min.  

Varm kirsebærsauce op på en pande og glaser andebrystet deri. Skær tynde skiver af andebryst. 

Fileter appelsiner og pres saften ned i en skål. Bland saften med salatmayonnaise, sennep, presset hvidløg og grofthakkede valnødder. Smag til med salt og peber. Fintsnit spidskål og grønkål og vend dem i valnøddemayonnaise. 

Optø og udstik Kohberg Durum Gastro i passende størrelse (både bund og top). Bag dem gyldne i ovnen ved 200 grader i ca. 5 min. 

Kom kålsalat, glaseret andebryst, appelsinfileter, skalotteløgsringe og friske krydderurter på Kohberg Durum Gastro. 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Kohberg Bakery Group A/S
Kernesvinget
6392 Bolderslev
Danmark
4573646400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.