X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Der er mange fordele når du bager brødet selv – og det gælder både hvis du blander din egen recept eller hvis du anvender en af vores mange for- eller helblandinger. Kvalitet og håndværk kan smages, og der er intet der slår smagen af nybagt brød. 


Hvis du gerne vil i gang med at bage endnu mere brød selv, kan vores for- eller helblandinger være en god hjælp til at gøre hverdagen lidt nemmere for dig, fordi du sparer plads og tid på afvejning, du sikrer et ensartet resultat med god smag og høj kvalitet og dejene kan laves på forhånd.

Lad os hjælpe dig godt i gang – læs mere her.


Se også vores brede sortiment eller vores store udvalg af professionelle bageopskrifter på Valsemøllens hjemmeside

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

05.03.2024

Se præmierne til afstemningen om 'Årets Nyhed - Away From Home'.

Skal du vinde en fed spiseoplevelse på 3000 kr. eller en af de andre lækre præmier?

03.01.2024

Vær med på Kødfri januar

Flere og flere tilmelder sig ”Veganuary”-challenge - en udfordring, hvor man skal spise plantebasere

01.11.2023

Gør julen sprød

Få kokkens tips til sprøde svær

01.11.2023

Flere plantebaserede julemenuer – ja tak!

Bliv inspireret og lad os sammen skabe nye traditioner, hvor planter og god smag går hånd i hånd.

01.11.2023

Stolte syltetraditioner i mere end 175 år

Den perfekte Mortens aften-servering.

01.11.2023

Inspiration til den veganske måned

Udvid dit plantebaserede menukort med smagfulde tapas

21.09.2023

Ny inspiration til det kolde køkken

Vi fejrer internationale Vegetardag med vegetarisk smørrebrød.