Tid til fastelavnsbagværk

Officielt starter sæsonen for fastelavnsboller i februar, men vi erfarer, at flere åbner sæsonen tidligere, lige efter nytår. Vi har samlet opskrifter og inspiration til fagfolk til et stort og spændende udvalg af lækre, fyldige klassiske og nytænkte fastelavnsboller. Her er alt fra gammeldags og klassiske fastelavnsboller til semlorboller og som croissant. Kort sagt noget til enhver smag.

TID TIL FASTELAVNSBAGVÆRK

Officielt starter sæsonen for fastelavnsboller i februar, men vi erfarer, at flere åbner sæsonen tidligere, lige efter nytår.

Vi har samlet opskrifter og inspiration til fagfolk til et stort og spændende udvalg af lækre, fyldige klassiske og nytænkte fastelavnsboller. Her er alt fra gammeldags og klassiske fastelavnsboller til semlorboller og som croissant. Kort sagt noget til enhver smag.

Med vores for- og helblandinger til bløddej, croissantmel og wiener-dej er der rig mulighed for at udvide sortimentet af fastelavnsboller, og samtidig spare tid og hænder – uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.

BAG GAMMELDAGS FASTELAVNSBOLLER

Se med, når vores udviklingsbager, Erik Olsen, viser trin for trin, hvordan du nemt bager med bløddej. Klik ind og få vores online bløddejskursus for fagfolk og lær, hvordan du bager gammeldags fastelavnsboller med vaniljecreme

Se hvordan Erik Olsen bager gammeldags fastelavnsboller

Galleri

DE SVENSKE SEMLORFASTELAVNSBOLLER

FARVERIGE FASTELAVNSBOLLER – CHOUX

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Valsemøllen

Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
Tlf: 76103300

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.