Yoghurtmarineret hvidkål med ærter og røgede mandler

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Yoghurtmarinade

  • 6 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 15 g friskpresset, økologisk citronsaft
  • 10 g sukker
  • 7 g fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 300 g Arla Harmonie® økologisk yoghurt naturel 0,5%
  • 600 g fintsnittet hvidkål
  • 400 g ekstrafin ært

Pynt

  • 50 g grofthakkede røgede mandel eller cashewnødder

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 3920 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 26 %
Kulhydrat: 50 %
Fedt: 24 %

Fremgangsmetode

Yoghurtmarinade

Rør yoghurt, citronsaft og -skal, sukker, salt og peber godt sammen

Bland hvidkål sammen med marinaden og lad den trække i ca. ½ time. Vend ærter i og smag til. Pynt med røgede mandler eller cashewnødder.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.