Varmrøget laks med spidskål og hytteost

TID

15 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Salat

  • 1500 g spidskål
  • 900 g varmrøget laks
  • 60 g dild

Dressing

  • 600 g hytteost
  • 120 g græsk yoghurt
  • 20 g olivenolie
  • 25 g citronsaft
  • 20 g Jakobsens Akacie Honning
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmetode

1.     Snit spidskålen så fint som muligt. Hak dild og bryd laksen op i mindre stykker.

2.     Bland alle ingredienserne sammen til dressingen og smag til med salt og peber.

3.     Vend det hele sammen og anret på fade eller i skåle.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Good Food Group

Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
Tlf: 75711800

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.