Vaniljeis

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 700 stykker mælk
  • 1 stykker vaniljestang - kornene heraf
  • 80 g glukosesirup
  • 180 g sukker
  • 240 g æggeblomme
  • 300 g Arla Pro® Flødefraiche 30%

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 11920 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 10 %
Kulhydrat: 41 %
Fedt: 49 %

Fremgangsmetode

Kog mælken op med glukosesirup og vaniljekorn og -stang. Tag gryden af varmen og lad blandingen køle lidt af.

Pisk æggeblommer og sukker til en lys og luftig “æggesnaps”. Tilsæt mælkeblandingen til “æggesnapsen” i en tynd stråle, mens der piskes. Hæld blandingen tilbage i gryden og varm den op til 85° under omrøring. Hæld blandingen i en skål og lad den køle af. Rør flødefraichen i og lad ismassen blive helt kold. Lad den gerne stå på køl natten over.

Kør ismassen på en ismaskine.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.