Vaniljeis
SERVERING
10 portioner
Energiindhold for hele retten: 11920 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 10 %
Kulhydrat: 41 %
Fedt: 49 %
Kog mælken op med glukosesirup og vaniljekorn og -stang. Tag gryden af varmen og lad blandingen køle lidt af.
Pisk æggeblommer og sukker til en lys og luftig “æggesnaps”. Tilsæt mælkeblandingen til “æggesnapsen” i en tynd stråle, mens der piskes. Hæld blandingen tilbage i gryden og varm den op til 85° under omrøring. Hæld blandingen i en skål og lad den køle af. Rør flødefraichen i og lad ismassen blive helt kold. Lad den gerne stå på køl natten over.
Kør ismassen på en ismaskine.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000