Hjemmelavede mersalgsprodukter hitter – tilbyd dine kunder lækre og smagfulde rugsnacks. Anret produkterne i flot emballage og placer dem centralt i butikken eller tæt ved disken.
Dejtemperatur: 28-30°C.
Æltetid: 30 min. langsomt.
Liggetid: 30 min. langsomt.
Dejvægt: 50 g.
Dekoration: Sprøjtes ud med sprøjtepose i en bakke med mandelsplitter (Mandler – hele) og rulles runde.
Hævetid (vejledende): 40-45 min.
Bagetemperatur (vejledende): 200°C
Bagetid (vejledende): 10-12 min.
Energi: 882 kJ/211 kcal
Fedt: 5,6 g
- mættede fedtsyrer: 0,6 g
Kulhydrat: 29,2 g
- heraf sukkerarter: 2,1 g
Kostfibre: 6,5 g
Protein: 7,4 g
Salt: 0,86 g
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.