Fremgangsmetode

Udskriv

Hjemmelavede mersalgsprodukter hitter – tilbyd dine kunder lækre og smagfulde rugsnacks. Anret produkterne i flot emballage og placer dem centralt i butikken eller tæt ved disken.

Dejtemperatur: 28-30°C.

Æltetid: 30 min. langsomt.

Liggetid: 30 min. langsomt.

Dejvægt: 50 g.

Dekoration: Sprøjtes ud med sprøjtepose i en bakke med mandelsplitter (Mandler – hele) og rulles runde.

Hævetid (vejledende): 40-45 min.

Bagetemperatur (vejledende): 200°C

Bagetid (vejledende): 10-12 min.

Næringsindhold

PR. 100 G BRØD:

Energi: 882 kJ/211 kcal

Fedt: 5,6 g

- mættede fedtsyrer: 0,6 g

Kulhydrat: 29,2 g

- heraf sukkerarter: 2,1 g

Kostfibre: 6,5 g

Protein: 7,4 g

Salt: 0,86 g

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.