Fremgangsmetode

Udskriv

Quiche

En bombe af smag, fyldig og med masser af umami, dertil en kompot med søde og syrlige noter. De klæder hinanden godt og forener smagen.

Hak skalotterne fint og rist dem sammen med svampene i lidt Milda 100% - køl dem let af.

Bland Knorr Piske, ost, kyllingefond, Roast Umami og svampefond, rør æggeblommer i og vend med svampene.

Kom fyldet i tærtebundene og bag ved 165 grader til de er gyldne.

Kompot

Vask æblerne og skær dem i tynde både.

Pil løget og skær det i tynde lameller

Sauter æbler og løg hurtigt med HELLMANN’S Cider Sherry Vinegar Vinaigrette

Kom mangochutneyen og Citrus Fresh på kompotten og sving den rundt.

Kom den finthakkede bløde timian i kompotten og server den lun til Quichen

Skovsvampeskov

Rør alle ingredienser sammen til en glat masse og kom i chiffon sprøjte med 2 gaspatroner. Ryst grundigt før brug.

Anret den lune tærte med dryp af æble/persilleolie og top af med svampeskum. Garnèr gerne med lidt sprød salat vendt med lidt syre.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

Quiche

Kompot

Skovsvampeskov

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.