Fremgangsmetode

Udskriv

Dronningesoufflé

Bland Carte d'Or Blåbærsuppe med Maizena Tapiokastivelse.

Vand og hindbærrene koges op. når vand og bær koger, tilsættes frugtpulveret (punkt1) under kraftig piskning, lad dejen afkøle.

Blend bærcremen til en jævn masse med en stavblender.

Pisk æggehviden til skum. Tilsæt sukker lidt ad gangen.

Vend æggehviden i bærcremen.

Hæld dejen i sukrede forme.

Bages i ovnen i 8 min ved 200 grader.

Serveres straks med cremet ostesauce.

Ostesauce

Rør Creme Bonjour Naturel, vand og flormelis sammen.

Køl saucen ned før servering.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

Dronningesoufflé

Ostesauce

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.