Fremgangsmetode

Udskriv

Få masser af smag i denne veganske ret, hvor forskellige beder kan bruges som bund for de sprøde kikærter.

Skær pastinakkerne i skiver af ca. 2 cm tykkelse (evt. på langs).

Vend pastinakkerne i lidt olivenolie, salt og peber. Bag dem i ovnen til de er møre, men stadig har bid.

Hak kikærterne groft og friter dem i olie til de er sprøde. Krydder dem med salt og ristet sesam.

Vend babyspinaten med lidt olie og Intense Flavours, Citrus Fresh.

Pensl pastinakkerne med et tyndt lag Intense Flavours, Roast Umami og anret dem ovenpå den marinerede salat. Top dem med de sprøde kikærter og sesam, og slut af med shisourter og friskkværnet peber.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.