Få masser af smag i denne veganske ret, hvor forskellige beder kan bruges som bund for de sprøde kikærter.
Skær pastinakkerne i skiver af ca. 2 cm tykkelse (evt. på langs).
Vend pastinakkerne i lidt olivenolie, salt og peber. Bag dem i ovnen til de er møre, men stadig har bid.
Hak kikærterne groft og friter dem i olie til de er sprøde. Krydder dem med salt og ristet sesam.
Vend babyspinaten med lidt olie og Intense Flavours, Citrus Fresh.
Pensl pastinakkerne med et tyndt lag Intense Flavours, Roast Umami og anret dem ovenpå den marinerede salat. Top dem med de sprøde kikærter og sesam, og slut af med shisourter og friskkværnet peber.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet
Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.
Vi udsender ca. 8-10 gange om året vores nyhedsbrev til alle, der arbejder professionelt med mad i de danske køkkener. Læs om produktnyheder og få den seneste inspiration direkte fra de førende leverandører til den danske foodservice-branche.
Nej tak