Fremgangsmetode

Udskriv

Søde kartofler og Knorr Korma Krydderpasta giver en fantastisk hummus. Ideel som dip, sauce eller til at smøre på brød.

1. Steg de søde kartofler og kikærter i Aromaolie i fem minutter

2. Tilføj Korma-krydderpastaen, og sautér yderligere et minut.

3. Tilsæt vand og grøntsagsfonden.

4. Lad det koge ved lav varme, til de søde kartofler er blevet bløde

5. Tilsæt kokosmælk og til sidst salt.

6. Blend det til en jævn konsistens. Fortynd med vand hvis nødvendigt.

7. Lad det afkøle. Pynt med ristede nødder og olivenolie.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.