Fremgangsmetode

Udskriv

Grønt prep

En kold tomatsuppe med dyb smag. Serveres med rejer, hakket agurk og dild. Suppen kan laves i god tid inden servering og stå i køleskabet natten over.

Skær tomater, agurker og peberfrugter i små stykker, og vend med hvidløg, HELLMANN’S Cider Sherry Vinegar Vinaigrette, salt og Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili. Lad det marinere i mindst 30 minutter.

Suppen

Bland grøntsagerne til en grov suppe, smag til med salt og citronsaft. Afkøl suppen inden servering.

Garnering og servering

Skræl agurken, fjern kernerne og skær den i tern. Hak dilden. Server suppen kold med hakket agurk, rejer og dild.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

Grønt prep

Suppen

Garnering og servering

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.