En kold tomatsuppe med dyb smag. Serveres med rejer, hakket agurk og dild. Suppen kan laves i god tid inden servering og stå i køleskabet natten over.
Skær tomater, agurker og peberfrugter i små stykker, og vend med hvidløg, HELLMANN’S Cider Sherry Vinegar Vinaigrette, salt og Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili. Lad det marinere i mindst 30 minutter.
Bland grøntsagerne til en grov suppe, smag til med salt og citronsaft. Afkøl suppen inden servering.
Skræl agurken, fjern kernerne og skær den i tern. Hak dilden. Server suppen kold med hakket agurk, rejer og dild.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.