Fremgangsmetode

Udskriv

Kartoffelkrokette med sprængt okse

Sprængt oksebryst med peberrodssaucen og traditionel garniture - den kender vi alle. Vi ærer denne gamle klassiker, men synes at den ville være fantastisk som en street-food udgave. Her er vores bud på klassikeren i nye klæder.

Vandet koges op med Knorr Oksebouillon og oksebrystet koges meget mørt i bouillonen.

Bouillonen sigtes og kødet trævles og stilles på køl sammen med bouillonen.

Bouillon (fra kødet) og vand røres med Knorr Kartoffelmos, Knorr Umami, Milda flydende stege 100% løg, salt og peber og den røres glat.

Tilsæt det afkølede oksekød, ærter og Knorr Krydderpasta Timian. Lad det hvile i 2 timer på køl.

Mosen rulles ud og skæres i stykker af 5 til 6 cm til korketter.

Kroketterne paneres og fryses inden de friteres og serveres varme og sprøde med peberrod/senneps dip.

Peberrodsmayonnaise

Hellmann’s Real Mayonnaise, revet peberrod, Maille Dijon Original og Knorr Professional Kyllingefond røres sammen til dip.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

Kartoffelkrokette med sprængt okse

Peberrodsmayonnaise

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.