I slutningen af 1800-tallet begyndte japanerne at emigrere til Peru. Med japanernes ankomst blev peruvianerne introduceret til de tidligere undervurderede “havkrydderier”, hvilket banede vej for oprindelsen af det japansk-inspirerede køkken i Peru.
Mariner lakseterningerne i salt, friskpressetlimesaft, koriander, purløg og chili. Rør det hele godt sammen, og tilsæt Hellman’s Sesame Soy. Sæt på køl.
Før servering: Bland laksen med wakami-tang, agurk og radiser, anret cevichen på et passende serveringsfad eller i skåle, og pynt med nori-tang og avocado i tynde skiver.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.