Fremgangsmetode

Udskriv

Ispinde

En forfriskende, hjemmelavet is, der kan varieres alt efter smag og behag - og hvad køkkenet tillader.

Isteen brygges efter anvisningen, afkøles og røres med sukker til dette er opløst.

Limesaft og sirup tilsættes og røres ud.

Frugten og mynteblade fordeles i isforme og lakridsroden placeres i midten som ispind.

Isteen hældes på til kanten og ispindene stilles på frost til dagen efter.

Overtræk

Den hvide chokolade smeltes.

Ispindene tages ud af formene og toppen dyppes i chokoladen og drysses med kokos

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

Ispinde

Overtræk

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.