Få dine gulerødder løftet til helt nye højder. Denne form for tilbehør tager nemt fokus fra alt andet på tallerkenen.
Skrab og vask gulerødderne. Blanchèr hurtigt og køl dem af.
Rist dem hele i Milda 100% til de er gyldne (Dette kan både gøres i ovn og på en pande – det vigtiste er at rødderne er bløde uden på og sprøde/rå indeni)
Vend/glasèr så de varme rødder i kyllingefond og Roast Umami sammen med lidt af stegefedtet.
Blend mayonnaise, frisk estragon, Umami samt estragoneddike sammen til en grøn creme og smag til med salt og friskkværnet peber.
Garnèr rødderne med de ovnristede græskarkerner med salt og friske urter såsom karse eller en anden bitter krydderurt.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet
Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.
Vi udsender ca. 8-10 gange om året vores nyhedsbrev til alle, der arbejder professionelt med mad i de danske køkkener. Læs om produktnyheder og få den seneste inspiration direkte fra de førende leverandører til den danske foodservice-branche.
Nej tak