Banh mi er en slags fyldt baguettesandwich, en blanding af to landes madkultur, som er opstået, fordi Vietnam var en fransk koloni. Ifølge den originale opskrift skal en banh mi indeholde mayonnaise og paté, mens de andre ingredienser er vietnamesiske. Resultatet bliver en sødt-syrlig, krydret og fedtet sandwich. Vi har erstattet patéen med kylling i denne opskrift.
Skær baguetterne i 10 lige store stykker.
Bag baconen i ovnen ved 200°, til det er gyldenbrunt. Tag det ud, og lad det køle af. Knus derefter baconen, og rør det sammen med hoisinsaucen.
Rør kylling, kimchi, Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og Hellman’s Real Mayonnaise sammen.
Skær baguettestykkerne over, og pensl over- og underdelen af brødet med lidt af kyllingefedtet. Fyld med salat, hønsesalat, syltet agurk, bacon, koriander og sesamfrø.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.