Steg hvidløg, skalotteløg og chili i olie. Tilsæt græskar og steg dem i ca. 5 min. Krydr med salt, kværnet peber og tilsæt æblemost samt vand til det lige dækker. Lad græskarstykkerne simre til de er møre. Blend græskarrene helt glatte og smag til med citronsaft. Rist hasselnødderne i ovnen ved 150 °C, til de er gyldne. Fjern skallen og hak dem groft. Brun smørret i en gryde, lad det køle lidt, tilsæt soyasauce samt hasselnødder og sæt til side.
Varm frikadellerne efter anvisning på emballagen. Vend grønkål og rosenkål med lidt olie. Grill det på en brandvarm pande, drys med salt og revet citronskal. Fordel græskarpuréen i tallerkner sammen med lune frikadeller og pynt med grillet kål. Dryp med nøddesmørret og servér med groft brød.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.