Fremgangsmetode

Udskriv

Vend valnødderne sammen med ahornsirup og rist dem i ovnen ved 150 °C indtil gyldne og karamelliseret, ca 15 minutter. Stil til side indtil servering.
Bring sukker i kog sammen med 2 dl vand. Tilsæt lauerbærblad og tyttebær til sukkerlagen og lad simre i 3-4 minutter og stil til side. Sigt lagen fra inden servering.
Lun leverpostejen efter vejledningen på emballagen.
Svits svampene gyldne i en smule olie og tilsæt grønkålen. Vend og smag til med salt og peber. Fjern fra varmen.
Fordel lun postej på rugbrødsskiverne, så det dækker.
Steg baconskiverne ved 170 °C i ca. 25 minutter til de er gyldne og sprøde.
Top med bacon, kål, valnødder og tyttebær.
Servér med det samme.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.