Fremgangsmetode

Udskriv

Karl Johan mayonnaise

  1. 1. Læg svampene i blød natten over. 
  2. Dryp dem af og kom dem i en gryde. 
  3. Tilsæt olie og kog i 10 minutter. 
  4. Køl ned til 5 °C og blend svampe og olie. 
  5. Pisk æggeblommer, sennep, hvidvinseddike og salt i 1-2 minutter. 
  6. Tilsæt svampeolien i en tynd stråle under piskning til den ønskede konsistens.

Hjemmelavet ketchup

  1. Hak hvidløg og ingefær. 
  2. Rist tomatpuré, hvidløg, ingefær og sukker lidt af i en gryde.
  3. Skær cherrytomater i halve, skræl æbler og skær dem i tern.
  4. Kom resten af ingredienserne i gryden og lad det koge i 8-10 minutter. Smag til med salt og peber.

Pickles

  1. Bland alle ingredienser på nær maizena i en gryde, og kog det i 10-15 minutter. 
  2. Jævn med maizena til en tyk grød og lad den koge igennem. Smag til med salt og peber.

Syltede, stegte østershatte

  1. Steg østershatte godt brune i smør. 
  2. Kog sukker, salt, eddike, timian og chili op og hæld lagen over østershattene. Lad trække natten over.

Servering

Saml burgerne i burgerboller og servér.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Karl Johan mayonnaise

Hjemmelavet ketchup

Pickles

Syltede, stegte østershatte

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.