Torskefad med fennikel og lakrids

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 200 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 9 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 50 g vand
  • 600 g finstrimlet fennikel
  • 1,5 kg torskefilet
  • 75 g Arla Pro® revet cheddar 50+
  • 7 g lakridspulver

Pynt

  • Citron skåret i både
  • toppen af fennikel

Tilbehør

  • 500 g kogte Gulerod
  • 300 g grov bulgur

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 15240 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 39 %
Kulhydrat: 32 %
Fedt: 29 %

Fremgangsmetode

Fordel fenniklen i et ovnfast fad. Læg fisken herpå og hæld fløde og vand over. Drys med salt, lakridspulver og peber. Fordel osten på retten. Bag torskefadet i ovnen til den er gylden.

Pynt med fennikeltop og server med nykogt bulgur og gulerødder.

Bagetid

Ca. 15 min ved 200 °.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.