Tomatsalat

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 50 g skalotteløg
  • 700 g tomat
  • 300 g fersken

Dressing

  • 1 g friskkværnet peber
  • 42 g olivenolie
  • 50 g citronsaft
  • 100 g ESSENS Kefir
  • 10 g bredbladet persille
  • 2,5 g havsalt
  • 4 g flydende honning

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 3260 kJ

Energifordeling:

Fiber: 19.8 g
Protein: 7 %
Kulhydrat: 37 %
Fedt: 56 %

Fremgangsmetode

Vask og skær tomater og ferskner ud i store stykker. Snit skalotteløget i tynde ringe.

Dressing

Blend 1 af tomaterne med kefir, olie, citronsaft, salt og peber. Sigt dressingen og anret den på tallerkener med fersken og tomat ovenpå. Pynt med skalotteløg, persilleblade og evt. lidt mere olie.

Tip

Alt efter årstiden kan der være mere eller mindre smag i tomaterne. Smag evt. dressingen til med lidt honning.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.