Taloa med palmekål, kartofler og harissa
SERVERING
10 portioner
Energiindhold for hele retten: 11400 kJ
Energifordeling:
Fiber: 26 g
Protein: 16 %
Kulhydrat: 47 %
Fedt: 37 %
Lad olien blive varm i en stor pande og svits peberfrugt og hvidløg et par minutter. Tilsæt kartofler og porrer steg det godt. Tilsæt palmekål, koriander, harissa, salt og peber – og steg til kålen er smør. Smag til. Afkøl blandingen let.
Fordel grøntsagsblanding og ost på tortillaerne og fold dem på midten. Pensl tolaerne med brunet smør og bag dem sprøde i ovnen eller i en toaster.
Server evt. hummus, mynthe yoghurt og sambal oelek til taloaerne.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000