Taloa med palmekål, kartofler og harissa

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 200 g porre i tynde ringe
  • 20 g hvidløg
  • 5 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 g olivenolie
  • 200 g palmekål i strimler
  • 300 g kartoffel med skræl, i tynde strimler
  • 7 g harissa
  • 200 g rød peberfrugt
  • 50 g frisk, hakket koriander
  • 200 g Arla® Mozzarella revet 30+
  • 30 g brunet Arla Harmonie® økologisk smør
  • 420 g majs tortilla, ca. 20 cm i diameter

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 11400 kJ

Energifordeling:

Fiber: 26 g
Protein: 16 %
Kulhydrat: 47 %
Fedt: 37 %

Fremgangsmetode

Lad olien blive varm i en stor pande og svits peberfrugt og hvidløg et par minutter. Tilsæt kartofler og porrer steg det godt. Tilsæt palmekål, koriander, harissa, salt og peber – og steg til kålen er smør. Smag til. Afkøl blandingen let.

Fordel grøntsagsblanding og ost på tortillaerne og fold dem på midten. Pensl tolaerne med brunet smør og bag dem sprøde i ovnen eller i en toaster.

Tip

Server evt. hummus, mynthe yoghurt og sambal oelek til taloaerne.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.